Любовен хороскоп за 2019 година - Везни

Зодия Везни

Везни - годишен любовен хороскоп 2019

Опитайте се в началото на 2019-та да си наложите по-равномерно темпо, щадящо както физиката, така и психиката ви. Давайте си време за обмисляне на важните решения. Не надценявайте възможностите си, за да съхраните тонуса и да намерите оптимален баланс между мисли и чувства. Подбирайте внимателно хората, с които общувате в рамките на ежедневието. Не чакайте някой да се погрижи за доброто ви настроение, направете го сами.

По отношение на любовта вариантите са няколко и резултатът от тях при всички случаи ще се нарича „промяна“.

На Везните, които вече са попаднали на подходящия човек спонтанно ще им хрумне, че искат да стабилизират връзката си с подпис или с общ дом, където да „свият самостоятелното си гнездо“. Дали ще се случи или не зависи от начина, по който ще го споделите с любимия човек. Или ще се изплаши и ще побърза да прекрати взаимоотношенията, или ще „прегърне“ идеята и активно ще се заеме с организацията на събитието.

Семейните Везни може да имат конфликти с родителите на половинката си и, ако запазят присъствие на духа, ще се справят. Най-лошата тактика ще е да се опитате да ги манипулирате, тъй че не се поддавайте на такова изкушение.

Необвързаните няма да имат причини да се оплачат от скука, но поне през първата половина на годината няма да попаднат на някой, който да ги впечатли до толкова, че да променят навиците си.

Автор: Петя Георгиева, lichen-horoskop.comДруги зодии:

Любовен хорскоп 2019 - Овен
Любовен хорскоп 2019 - Телец
Любовен хорскоп 2019 - Близнаци
Любовен хорскоп 2019 - Рак
Любовен хорскоп 2019 - Лъв
Любовен хорскоп 2019 - Дева
Любовен хорскоп 2019 - Скорпион
Любовен хорскоп 2019 - Стрелец
Любовен хорскоп 2019 - Козирог
Любовен хорскоп 2019 - Водолей
Любовен хорскоп 2019 - Риби

Любовен хороскоп 2019

 

Любовна съвместимост по зодии

Вашата зодия:

избери

Зодия на партньора:

избери

Вашият пол:

избери
Любовна съвместимост