Любовен хороскоп за 2019 година - Водолей

Зодия Водолей

Водолей - годишен любовен хороскоп 2019

Интересните случки поне до началото на пролетта на 2019-та ще са свързани предимно с професионалните ви изяви. Динамиката на събитията ще е твърде неравномерна и непредвидима. Като се знае колко са ексцентрични представителите на вашия знак лесно е да се сетим, че „изненадите“ изобщо няма да ви изненадат, но може да се отразят негативно на психическото, а от там и на физическото ви състояние, да предизвикат пристъпи на безсъние и отпадналост.

За щастие, личните и в частност любовните отношения в този период от време ще са почти като сюжет на роман от периода на ранния френски романтизъм. Особено ако отдавна живеете заедно с личността на сърцето си. Времето, прекарано заедно ще е нещо като „остров на спокойствието“, където ще можете да възстановите душевното си равновесие.

От началото на май до края на октомври необвързаните Водолеи ще бъдат „на гребена на вълнАта“. Те се ща привлекателни, впечатляващи и най-вече търсени. Ще участват в разнообразни инициативи и ще създадат купища нови контакти. Точно тогава е възможно да омагьосат нечие сърце, да пленят нечия душа, да споделят ежедневието си с човек, с когото се разбират и без думи. За стоящите във връзка събитията ще са също толкова интензивни, но на тях романтичните преживявания няма да са им приоритет, а просто нещо като „допълнителен декор“.

И едните, и другите няма да скучаят, но и няма да се откажат от личното си пространство. Колкото и да са впечатлени от обекта на интимните си желания винаги ще запазват онази дистанция, която им позволява да взимат важните решения самостоятелно.

Автор: Петя Георгиева, lichen-horoskop.comДруги зодии:

Любовен хорскоп 2019 - Овен
Любовен хорскоп 2019 - Телец
Любовен хорскоп 2019 - Близнаци
Любовен хорскоп 2019 - Рак
Любовен хорскоп 2019 - Лъв
Любовен хорскоп 2019 - Дева
Любовен хорскоп 2019 - Везни
Любовен хорскоп 2019 - Скорпион
Любовен хорскоп 2019 - Стрелец
Любовен хорскоп 2019 - Козирог
Любовен хорскоп 2019 - Риби

Любовен хороскоп 2019

 

Любовна съвместимост по зодии

Вашата зодия:

избери

Зодия на партньора:

избери

Вашият пол:

избери
Любовна съвместимост