Любовен хороскоп за 2019 година - Козирог

Зодия Козирог

Козирог - годишен любовен хороскоп 2019

Опитайте се още в началото на 2019-та да свикнете с мисълта, че предстоят промени, на които не бива да се противопоставяте. Колкото повече „ритате срещу ръжена“, с толкова повече сложности ще се налага да се справяте. На първо място в приоритетите ви винаги е била работата, което няма да се промени и през тази година. Лошото е, че често заради служебните пренебрегвате личните отношения и не си давате сметка за причините, водещи до влошаването им.

През първите няколко месеца на годината ще е по-голям броят на Козирозите, които ще поставят край на съществуващата си връзка, отколкото на тези, които ще се втурнат в нова любовна авантюра. Част от семейните може да стигнат до развод с доста бурни последици и досадни съдебни дела. Външният ефект от раздялата може да е впечатляващ, но душевни драми няма да има.

В периода от началото на лятото до края на есента контактите ще са интензивни за необвързаните представители на вашия знак. Личните и деловите често ще се прелитат по повод на различни публични събития. Слънчевото време ще е комбинирано със слънчево настроение и дори съвсем скорошни запознанства може да завършат със жизнерадостен звън на църковни камбани или с химна на Менделсон.

Автор: Петя Георгиева, lichen-horoskop.comДруги зодии:

Любовен хорскоп 2019 - Овен
Любовен хорскоп 2019 - Телец
Любовен хорскоп 2019 - Близнаци
Любовен хорскоп 2019 - Рак
Любовен хорскоп 2019 - Лъв
Любовен хорскоп 2019 - Дева
Любовен хорскоп 2019 - Везни
Любовен хорскоп 2019 - Скорпион
Любовен хорскоп 2019 - Стрелец
Любовен хорскоп 2019 - Водолей
Любовен хорскоп 2019 - Риби

Любовен хороскоп 2019

 

Любовна съвместимост по зодии

Вашата зодия:

избери

Зодия на партньора:

избери

Вашият пол:

избери
Любовна съвместимост