Любовен хороскоп за 2019 година - Лъв

Зодия Лъв

Лъв - годишен любовен хороскоп 2019

Дайте си няколко дни почивка още в началото на 2019-та и анализирайте собствения си статус. Помислете до къде стигнахте по криволичещия си житейски път. Какво постигнахте и какво остава, защото през тази година повече от една ваша мечта ще стане реалност. Всичко, което ви доставя удоволствие ще бъде „на една ръка разстояние“, ще е достатъчно само да се протегнете и е ваше.

За обвързаните Лъвове вариантите са два. Или ще стабилизират връзката, ще изгладят съществуващите противоречия и ще започнат „на чисто“. Или още в първите месеци на годината ще я прекратят без излишен шум, ще си „стиснат ръка“ в рамките на добрия тон и ще си обещаят стандартното: „да си останем просто приятели“. До колко обещанието ще се осъществи е друг въпрос, но раздялата така или иначе няма да е свързана с излишни катаклизми.

По-интересна е перспективата на „самотните“ Лъвове и на онези, които не много отдавна са преживели болезнена раздяла. Те ще си върнат „загубената“ любов внезапно като гръм пред буря, а заедно с нея ще възстановят очарованието и слънчевата си усмивка. Ще се случи в началото на лятото или в периода, когато Слънцето е в техния знак.

Автор: Петя Георгиева, lichen-horoskop.comДруги зодии:

Любовен хорскоп 2019 - Овен
Любовен хорскоп 2019 - Телец
Любовен хорскоп 2019 - Близнаци
Любовен хорскоп 2019 - Рак
Любовен хорскоп 2019 - Дева
Любовен хорскоп 2019 - Везни
Любовен хорскоп 2019 - Скорпион
Любовен хорскоп 2019 - Стрелец
Любовен хорскоп 2019 - Козирог
Любовен хорскоп 2019 - Водолей
Любовен хорскоп 2019 - Риби

Любовен хороскоп 2019

 

Любовна съвместимост по зодии

Вашата зодия:

избери

Зодия на партньора:

избери

Вашият пол:

избери
Любовна съвместимост