Любовен хороскоп за 2019 година - Овен

Зодия Овен

Овен - годишен любовен хороскоп 2019

В началото на 2019-та ще ви е трудно да поддържате личните и любовните си отношения относително спокойни. Почти непрекъснато ще има някакви триения с любимия човек, при това за абсолютно незначителни дреболии. Лошото е, че инициативата за досадните пререкания ще е ваша, а вие в никакъв случай няма да сте склонни да изслушате критиките по свой адрес, камо ли пък да си вземете бележка.

Причината най-често ще е присъствието на Марс във вашия знак и неблагоприятните му аспекти с някои от другите планети. От една страна ви осигурява достатъчно енергия, но от друга ставате сприхави, прибързани, заядливи.

С приближаването на лятото картинката ще се промени. Настроението ви ще е далеч по-оптимистично, а вие далеч по-сговорчиви. Контактите ще са интензивни. Предстоят полезни запознанства във всички направления. Новите хора, навлизащи в живота ви ще са стимул за напредък, професионално и духовно израстване. Обвързаните представители на вашия знак ще открият нови качества у партньора си, връзката ще се освежи и ще е по-пълноценна. Бъдете искрени, ако искате да съхраните постигнатото.

Автор: Петя Георгиева, lichen-horoskop.comДруги зодии:

Любовен хорскоп 2019 - Телец
Любовен хорскоп 2019 - Близнаци
Любовен хорскоп 2019 - Рак
Любовен хорскоп 2019 - Лъв
Любовен хорскоп 2019 - Дева
Любовен хорскоп 2019 - Везни
Любовен хорскоп 2019 - Скорпион
Любовен хорскоп 2019 - Стрелец
Любовен хорскоп 2019 - Козирог
Любовен хорскоп 2019 - Водолей
Любовен хорскоп 2019 - Риби

Любовен хороскоп 2019

 

Любовна съвместимост по зодии

Вашата зодия:

избери

Зодия на партньора:

избери

Вашият пол:

избери
Любовна съвместимост