Любовен хороскоп за 2019 година - Рак

Зодия Рак

Рак - годишен любовен хороскоп 2019

Ежедневието ви през 2019-та година ще е белязано от промени във всички сфери. Отношенията – лични, делови, романтични – също. Бихте могли да преживеете невероятни емоции или да се лишите от тях, изборът си е изцяло ваш. Основният ви проблем е, че предпочитате наблюдателната позиция пред откритата инициатива. По-удобно ви е да ви свалят, отколкото да разкриете чувствата си, а ако някой се опита да скъси дистанцията прекалено бързо сте готови да се „скриете в рачешката си черупка“ преди да си дадете сметка какво точно се случва.

Ако все още сте в групата на необвързаните и търсите любов, ще я намерите. Ако от известно време сте във връзка и искате да регламентирате отношенията си ще имате възможност да го направите. Ако семейството ви съществува от години ще преоткриете ценностите на връзката си. Всичко това, обаче ще се случи само и единствено с личното ви участие. В библията е написано „поискай и ще ти се даде“, което трябва да ви подскаже, че ако сами не поискате нищо няма да ви дойде на готово.

Дамите от вашия знак, които все още не са се радвали на майчинство през тази година може да се насладят на това огромно щастие.

Автор: Петя Георгиева, lichen-horoskop.comДруги зодии:

Любовен хорскоп 2019 - Овен
Любовен хорскоп 2019 - Телец
Любовен хорскоп 2019 - Близнаци
Любовен хорскоп 2019 - Лъв
Любовен хорскоп 2019 - Дева
Любовен хорскоп 2019 - Везни
Любовен хорскоп 2019 - Скорпион
Любовен хорскоп 2019 - Стрелец
Любовен хорскоп 2019 - Козирог
Любовен хорскоп 2019 - Водолей
Любовен хорскоп 2019 - Риби

Любовен хороскоп 2019

 

Любовна съвместимост по зодии

Вашата зодия:

избери

Зодия на партньора:

избери

Вашият пол:

избери
Любовна съвместимост