Любовен хороскоп за 2019 година - Скорпион

Зодия Скорпион

Скорпион - годишен любовен хороскоп 2019

Вие сте като една емоционална антена. Успявате да завихрите всички наоколо с преживяванията си, като в същия момент подсъзнателно възприемате чувствата им. Обичате всички, но и се страхувате от всички. И колкото повече обичате, толкова повече се самонаранявате без да си зададете въпроса: защо го правите…

Периодът от първите няколко месеца на 2019-та до края на пролетта ще е изпълнен със съмнения и въпроси без отговори за Скорпионите, които са в групата на опитните семейни двойки. Ако разговаряте с недомлъвки, атакувате с измислени обвинения и се противопоставяте на всеки опит за „мирни преговори“ рискувате да съсипете връзката си безпричинно. Обърнете гръб на клюките и отстоявайте любовта си.

За необвързаните и онези, чиято връзка е започнала съвсем скоро събитията ще са динамични, не рядко комични и при всички случаи оригинални. Може да станете обект на „сватосване“ или на упорито преследване от страна на човек, когото познавате от доста време, но не възприемате като вариант за любовна връзка. Овладейте амбициите и бъдете откровени. Когато се налага да кажете „не“ направете го с най-чаровната си усмивка. Може да не създадете романтична връзка, но пък ще съхраните приятелството.

Автор: Петя Георгиева, lichen-horoskop.comДруги зодии:

Любовен хорскоп 2019 - Овен
Любовен хорскоп 2019 - Телец
Любовен хорскоп 2019 - Близнаци
Любовен хорскоп 2019 - Рак
Любовен хорскоп 2019 - Лъв
Любовен хорскоп 2019 - Дева
Любовен хорскоп 2019 - Везни
Любовен хорскоп 2019 - Стрелец
Любовен хорскоп 2019 - Козирог
Любовен хорскоп 2019 - Водолей
Любовен хорскоп 2019 - Риби

Любовен хороскоп 2019

 

Любовна съвместимост по зодии

Вашата зодия:

избери

Зодия на партньора:

избери

Вашият пол:

избери
Любовна съвместимост