Любовен хороскоп за 2019 година - Стрелец

Зодия Стрелец

Стрелец - годишен любовен хороскоп 2019

Пожеланието „и нека силата бъде с вас“ през 2019-та година наистина ще се реализира. Моментът, в който Юпитер, управителя на вашия знак, се намира „в собствения си дом“ е изключително силен. Макар че думата „момент“ в случая може да се употреби именно във Вселенски мащаб, защото периодът ще равен на почти цяла година.

Каквито и планове да си правите бъдете готови често да се отклонявате от тях. Изобщо не се притеснявайте, че ще се случва, даже напротив. Приемайте изненадите с усмивка и ги използвайте за себе си. Те ще са свързани предимно с бизнеса и професионалното ви развитие и много по-рядко с личните отношения.

Не че няма да имате атрактивни предложения за нова връзка, напротив, ще има и ще са твърде интригуващи, но на вас някак си ще ви е много по-приятно да си организирате пътешествие със стари приятели, отколкото да правите опознавателни турове с почти непозната личност.

По-сложна ще е ситуацията за обвързаните представители на вашия знак. Бъдете наблюдателни и предпазливи. Не „надавайте ухо“ на клюки и не позволявайте да ви въвличат в интриги, които ще се окажат пагубни за любовта ви. Въздържайте се от прояви на егоизъм, ако искате да получите разбиране и взаимност.

Автор: Петя Георгиева, lichen-horoskop.comДруги зодии:

Любовен хорскоп 2019 - Овен
Любовен хорскоп 2019 - Телец
Любовен хорскоп 2019 - Близнаци
Любовен хорскоп 2019 - Рак
Любовен хорскоп 2019 - Лъв
Любовен хорскоп 2019 - Дева
Любовен хорскоп 2019 - Везни
Любовен хорскоп 2019 - Скорпион
Любовен хорскоп 2019 - Козирог
Любовен хорскоп 2019 - Водолей
Любовен хорскоп 2019 - Риби

Любовен хороскоп 2019

 

Любовна съвместимост по зодии

Вашата зодия:

избери

Зодия на партньора:

избери

Вашият пол:

избери
Любовна съвместимост