Любовен хороскоп Овен

Зодия Овен

Жена Овен

Жената Овен дава вид на спокойна, студена и дори леко апатична. Създава впечатление, че не обича мъжете, но в същност живо се интересува от тях. Обича да й казват колко е хубава и е трудно да мине покрай огледалото без да се погледне.

Жената Овен е безкрайно чувствителна, женствена и страстна. Сексуалните й фантазии процъфтяват в еротични удоволствия. Тя има нужда от блестящ мъж с голяма енергия, за да подържа нейното темпо. В случай, че не получи достатъчно сексуално задоволяване си тръгва. Ревнува повече от наранената гордост, отколкото от чувство за голяма любов. Абсолютно нещастна е, когато няма мъж в живота си или когато се е скарала с него.

Жената Овен избира бащата на децата си много внимателно, но за сексуалния си живот не е придирчива. Сексът твърде много й харесва и му се отдава изцяло. Няма почти нищо, което тя не би направила в леглото.

 

Мъж Овен

Мъжът Овен е склонен към снобизъм – изпитва култ към красиви вещи и външен блясък. На него са му чужди дълбоката емоционалност и страстните увлечения по жени. Любовната авантюра му доставя удоволствие, когато носи в себе си интрига. Повече го радва процеса на завоюване на една жена, отколкото момента на победата.

Той обича да го почитат, възхваляват и постоянно, по възможност в директно общуване, да потвърждават собствената му ценност. Мъжът Овен се безпокои за физическите и сексуалните си възможности и причина за това е амбициозния му характер. За щастие, почти винаги тези притеснения нямат основание. Чувства се добре с непретенциозна, малко нервна жена, която се съмнява в своите сексуални възможности, за да може той да изпъква до нея с цялата си мощ.

Вижте и любовния хороскоп за Овен за 2024 година!

 

Любовна съвместимост по зодии

Вашата зодия:

Овен

Зодия на партньора:

избери

Вашият пол:

избери
Любовна съвместимост