Любовен хороскоп Близнаци

Зодия Близнаци

Жена Близнаци

Жената Близнаци е като дух в бутилка - всеки път е нова, изцяло различна жена, която ще ви омайва, ще носи удоволствие и ще ви привлича. Мнозина я смятат за студенокръвна, но това е така, защото тя обикновено разчита на интелигентност, а не на чувства. С нея трябва да се срещате на нейното собствено високо интелектуално ниво.

Докато е млада, тя се заплита с много мъже. Мисълта да посвети живота си само на един мъж и е безкрайно чужда. Непрекъснато търси промяна. Това може би обяснява защо толкова привлекателни жени Близнаци остават самотни.

Няма, нищо което жената Близнаци не би направила за себе си. Обича лукса и с всички сили се стреми да го получи. За нея е лесно да използва секса като оръжие, тъй като е освободена емоционално. Никога не се срамува от поведението си, защото се съобразява само със себе си.

Тя очаква от сексуалния си партньор да бъде на нейното умствено ниво и да я приема като равна. Отношенията и с мъжете често и изглеждат безсърдечни, но един напуснат любовник обикновено е склонен да я извини и да забрави само и само тя да го приеме обратно. Който иска да запази нейния интерес по-дълго време, трябва да знае, че освен сексуално удоволствие жената Близнаци търси и идеал.

Тя има добра интуиция за правене на любов и винаги извлича голямо удоволствие, използвайки всяка предоставила й се възможност, независимо от мястото и времето.

 

Мъж Близнаци

Мъжът Близнаци е най-големият кавалер и може да уговори почти всяка жена да легне с него.

Той е перфектният сваляч, умее да флиртува, да прави комплименти, просто няма да усетите как вече сте подвластни на разноликата му и енергична природа. Чувствата му, обаче, могат да бъдат повърхностни, защото той е лишен от достатъчно постоянство и задълбоченост.

Славата му на женкар, както и слуховете за бурните и краткотрайни връзки на Близнака все още не означават, че не умее да бъде верен мъж. Жената, постигнала съвършена духовна хармония с мъжа Близнаци, не бива да се опасява от каквато и да било изневяра. Трябва да се знае, обаче, че той не се оставя да бъде впрегнат без причина.

Почти не можете да срещнете Близнак, който да не може да ви забавлява с думите си. Тъй като притежава изискани маниери и умее да общува, той е душата на всяка компания. Обича да бъде сред хората и колкото повече толкова по-добре.

Вижте и любовния хороскоп за Близнаци за 2024 година!

 

Любовна съвместимост по зодии

Вашата зодия:

Близнаци

Зодия на партньора:

избери

Вашият пол:

избери
Любовна съвместимост