Любовен хороскоп Риби

Зодия Риби

Жена Риби

Жената Риби има магическа сила да вниква в нещата. Поради нейната изключителна чувствителност тя е твърде близко до окултизма. Има склонност да драматизира нещата. Винаги успява да направи правилното действие, да каже правилните неща и да създаде приятна атмосфера.

Жената Риби научава рано за секса. Тя е сексуално свободна и харесва разнообразието в еротичната игра. Не е трудно да се възбуди жената Риба. Изобретателна е и би опитала в спалнята си някои сексуални акробатики, за които е чела в книгите. Предполага се, че първият секс роман е написан от Риба.

Тя ще бъде нещастна, докато не успее да комбинира сексуалната си фантазия с действителността.

 

Мъж Риби

Мъжът Риби е чувствителен, емоционален и стабилен. Непрекъснато го движат противоречиви чувства. От него може да се очаква неочакваното. Той е личност, която непрекъснато решава да направи нещо и прави противоположното.

Привличат го разумни жени, особено със склонност към доминиране. Идеализира ли целта, която обича, той се помирява с избухванията й, защото за него тя е човек, който не може да прави нещо лошо.

Мъжете родени под този знак водят много богат и разнообразен сексуален живот. Те оставят дълбоки и незабравими усещания в партньорките си. Покоряват ги, но не ги допускат до вътрешния си свят. Пренебрегва всякакви морални ограничения, предпочита партньорка с опит, с изключителна сексуална активност. Склонен е към срещи и тайни отношения с жени.

Вижте и любовния хороскоп за Риби за 2024 година!

 

Любовна съвместимост по зодии

Вашата зодия:

Риби

Зодия на партньора:

избери

Вашият пол:

избери
Любовна съвместимост