Любовен хороскоп Рак

Зодия Рак

Жена Рак

Жената Рак е верен приятел и вярна към мъжа, който е избрала. Понякога нейната лоялност е дори малко досадна, защото в замяна очаква почти непрекъсната привързаност от любовника си. Тя се нуждае от обожаване и нежност.

Краткротрайните връзки с нея са невъзможни. Отношенията са на принципа или всичко или нищо. За тази жена са необходими две неща: любов и сигурност.

Тя никога не прави първата крачка в секса. Трябва да бъде окуражавана, за да може еротичното й въображение да се освободи от задръжките си. За нея един комплимент е толкова важен, колкото всички други предигри. Жената Рак може да стане роб на сексуалните удоволствия, след като веднъж ги е почувствала.

Тъй като много жени Рак чувстват, че мъжете са груби в своите сексуални желания, те са склонни да се обърнат към собствения си пол. В случай на лесбийство изпълняват женската роля. Все пак към тези желания пристъпват много рядко и несигурно.

 

Мъж Рак

Ракът е под влияние на Луната и тя го прави сантиментален, чувствителен, саможив и дори неразбираем от жените. Интуицията е тази, която го ръководи както при избиране на професия, така и при избора на партньорка. Ракът счита, че жената трябва да се домогва, даже да се бори, за да го спечели. Тя трябва да бъде красива и поддържана. Главното й задължение е да е готова всякога и при първото повикване да се отзове.

Стремежът към съвършенство обхваща при него и сферата на секса. Ракът е изкусен флиртаджия, романтичен, галантен, интересен събеседник и увлича жените със своя загадъчен и непонятен чар. Въпреки че му се носи славата на дон Жуан, това не означава, че той не може да бъде верен. Напротив. Въпреки типичното си непостоянство Ракът е предан и сантиментален в любовта.

Онова, което е абсолютно табу е някой да се опитва да рови съкровения му свят – Ракът ревниво пази тайните си. Приемете го такъв, какъвто е! В брака е грижовен, деликатен, нежен, държи на сигурността.

Вижте и любовния хороскоп за Рак за 2024 година!

 

Любовна съвместимост по зодии

Вашата зодия:

Рак

Зодия на партньора:

избери

Вашият пол:

избери
Любовна съвместимост