Любовен хороскоп Лъв

Зодия Лъв

Жена Лъв

Жената Лъв е сред най-популярните ловци в зодиака. Тя е егоистична и суетна, но същевременно любезна. Щастлива е само когато е в центъра на вниманието. Личност на противоречията, която вижда проблемите на другите само доколкото се отнасят към нея. Често се влюбва, но рядко обича. Трудно отдава чувствата си и не е склонна да се жертва за друг човек.

Може да бъде вярна на мъжа, който я обича, но ако привързаността им замре, това за нея е повод за изневяра. Често може да бъде намерена в центъра на тройка с двама мъже. Като ги настройва един срещу друг тя ги командва като царица. Привлича мъжете без усилие. Има непрекъсната и неизлечима нужда от обожание и ще флиртува с всеки, само да е сигурна, че ще го получи.

Когато един любовник я разочарова, тя не му го казва и не му го обяснява. Когато страстите и са събудени, става пламена, сексуална партньорка. Инстинктът в нея доминира и понякога приема крайни форми. Винаги избира внимателно бельото си, за да бъде сигурна, че ще предизвика възхищение, когато се съблича. Спокойното и положително отношение към секса действат обезоръжаващо на мъже, които се съмняват в своите способности.

 

Мъж Лъв

Лъвът е горещ, спонтанен и импулсивен. Известен е като невероятен кавалер, държи се мило с жените, но в крайна сметка обича те да му бъдат подчинени. Има нуждата постоянно да бъде ценен, обсипван с комплименти и признание.

Целта на неговия сексуален живот е да докаже на партньорката си, пък и на самия себе си, на какво е способен. Стреми се да създава в околните убеждение, че е много опитен в секса. Бои се панически от сексуални неудачи и затова е склонен към сексуални неврози.

Склонен е към болезнена ревност, която му диктува неговото подсъзнание, защото се бои, че партньорката му може да срещне друг мъж. Жената до него трябва да притежава талант и дипломатичност, които да й осигурят вътрешна хармония до властния Лъв.

Вижте и любовния хороскоп за Лъв за 2024 година!

 

Любовна съвместимост по зодии

Вашата зодия:

Лъв

Зодия на партньора:

избери

Вашият пол:

избери
Любовна съвместимост