Любовен хороскоп Козирог

Зодия Козирог

Жена Козирог

Жената Козирог е страстна, но трябва да я преследвате дълго, за да разберете това. Недостъпното й поведение и леката дистанцираност разпалват силно мъжкия интерес и амбиция. Най-важното условие, за да спечелите нейното внимание е да й създадете усещане за сигурност.

Тя е мъдра, интелигентна, образована, предпазлива и взискателна. Много женствена е и знае стойността на красотата си. Комплиментите й доставят голямо удоволствие. Обича да бъде обичана.

Не е много импулсивна в секса, контролира се, но е достатъчно прелъстителна е за всеки мъж. Тя е винаги на разположение, за да й се възхищават и да бъде ухажвана, но никога не може да бъде напълно притежавана. Когато има връзка с някого, настоява за правото да отиде където, когато и с когото пожелае.

 

Мъж Козирог

Мъжът Козирог е горд, външно и вътрешно стабилен, реалист. Превъзходен приятел, но за избрани. Околните почти никога не го опознават напълно, защото той често се затваря в себе си.

Връзките му с жена са коректни и дълготрайни. Той е в състояние да сложи в краката на своята избраница един сигурен и уютен свят, подреден и изграден върху уважение и взаиммно приемливи правила.

Ако жената до него успее да проникне зад външната студенина и да го предразположи да изразява своята сърдечност по-често, ще има много поводи да се чувства щастлива.

Вижте и любовния хороскоп за Козирог за 2024 година!

 

Любовна съвместимост по зодии

Вашата зодия:

Козирог

Зодия на партньора:

избери

Вашият пол:

избери
Любовна съвместимост