Любовен хороскоп Водолей

Зодия Водолей

Жена Водолей

Жената Водолей настоява за уважение. Чувствителна е и притежава здрав интелект. Трябва да я убедите, че не гледате на нея като на еднодневка. Харесва дългото ухажване. Иска мъж, който наистина ще я накара да се чувства жена и няма значение нито расата, нито положението му.

Тя е утеха за всеки, който спечели нейните симпатии, но за да се грижи за един мъж, трябва да харесва не само тялото, но и ума му.

Любовта за нея е една прекрасна симфония. При секса започва бавно. Животинските прояви не са важни за нея. Тя има изключително въображение и проявява интерес в опитите за получаване на нови удоволствия. Няма нищо в секса, което не би пожелала да опита, и обикновено предлага интересни вариации. Вярва, че всичко което би усилило задоволството на партньора и си струва. В своето желание да доставя удоволствие винаги поставя нуждите на другите преди своите собствени.

 

Мъж Водолей

Мъжът Водолей трябва най-напред да ви уважава като личност, за да забележи вашия чар. Един път заинтригуван на интелектуално ниво, той може да бъде достигнат и физически. Не може да има сексуално съвършенство без предварителен интелектуален контакт.

Мъжът Водолей е един от най-големите съблазнители за нежния пол. Ако флиртува, това е, защото е привлечен от нещо ново и непознато. Лесно се влюбва, но се колебае, преди да се ожени.

Можете да бъдете щастливи с един Водолей, ако уважавате свободата му да се посвещава на безчетните си интереси и да кръжи около приятелите си.

Вижте и любовния хороскоп за Водолей за 2024 година!

 

Любовна съвместимост по зодии

Вашата зодия:

Водолей

Зодия на партньора:

избери

Вашият пол:

избери
Любовна съвместимост