Любовен хороскоп Скорпион

Зодия Скорпион

Жена Скорпион

Жената Скорпион е човек на страстите във всичките им форми. Тя може да напише книга за това, как трябва да се върви, да се говори и да се поглежда, за да се изкуши един мъж. Има енергия за няколко жени, остър ум и е надарена със забележителна интуиция. Когато един мъж я интересува, преследва го с решителност и настървение и за нея "НЕ" никога не е отговор.

Ревноста е най-голямата й грешка. Открива изневери дори там, където ги няма Очаква любовника й да запази цялото си обожание само за нея. Тя е дълбоко емоционална, много чувствителна и безкрайно вярна на този, когото обича. Може да направи всичко за мъжа, успял да я впечатли.

Дори само разговор за секс може да я даведе до оргазъм. Иска сексът да носи толкова удоволствие на партньора, колкото и на нея. Нейното поведение е изцяло подчинено на инстинкта. Тя е любопитна, търсеща и експериментираща. Еротична и взискателна, търси партньор с равни възможности. Жената Скорпион навън може да изглежда съвършена дама, но в спалнята е истинска куртизанка.

 

Мъж Скорпион

Мъжът Скорпион съчетава в еднаква степен страст и разум, емоции и интелект. Зад привидната хладност и уравновесеност бушуват горещи и силни страсти. Скорпионът обожава любовта.

Мъжът Скорпион е магнетичен, ужасно чаровен, обича да флиртува, но го прави само за да се наслади за пореден път на неотразимото си обаяние и влияние над жените. Достигайки целта, често губи интерес и търси поредния обект за сексуална игра.

Ако една жена съумее да създаде около него атмосфера на сърдечност и нежност, той би направил всичко, за да я запази и да я направи своя съпруга. Тя трябва да се приготви за труден, но вълнуващ брак. Трябва да умее да прощава и да залага на онова уважение и пълно доверие, което ще дойде след като Скорпионът улегне.

Вижте и любовния хороскоп за Скорпион за 2023 година!

 

Любовна съвместимост по зодии

Вашата зодия:

Скорпион

Зодия на партньора:

избери

Вашият пол:

избери
Любовна съвместимост