Любовен хороскоп Стрелец

Зодия Стрелец

Жена Стрелец

Жената Стрелец е пряма, честна, добродушна и благородна. Тя има нужда от движение и свобода в живота. Партньорът й трябва да притежава, подобно на нея, авантюристичен дух и интелектуални търсения. Тази оптимистична и самоуверена дама има нужда от своята независимост. Тя няма нищо против сериозните връзки, но трябва да притежава свободно пространство.

Един мъж може да я привлече само със своя ентусиазъм и с хубавото си чувство за хумор и тя ще пренебрегне всички други качества. Скучен и посредствен спътник в живота е абсолютно табу за нея. Нейният ентусиазъм, сговорчивост, сърдечното чувство за хумор и бързият и ум са радост за всеки мъж.

Жената, родена под този знак обича секса, но се интересува далеч повече от приятелствата, размяната на идеи и романтични авантюри. Сексът е акт на приятелство и тя не харесва любовници, които се държат като че ли цялата вселена току-що се е променила.

Когато е разочарована от някой любовник, не се колебае да му го каже. Когато наистина обича един мъж, става доста зависима. Ако той я напусне е склонна към емоционални депресии.

 

Мъж Стрелец

Мъжът Стрелец обича да флиртува и да съблазнява. Мечтае да завладее света, особено женския. Той е интелигентен, забавен, усмихнат, с чувство за хумор. Интелектуалното общуване с дадена жена е не по-маловажно за Стрелеца от сексуалното привличане между двамата.

Стреми се към физически контакти, но ако не се получи не преживява излишно и не става агресивен. Може да изостави жените, които е завоювал без ни най-малко да помисли за това, което чувстват или желаят те. Заради емоционалната му повърхност понякога може да бъде превъзходен партньор, но лош съпруг.

Ако желаете да го задържите задълго трябва да уважавате свободата му, да не я ограничавате и да не правите сцени на ревност.

Вижте и любовния хороскоп за Стрелец за 2024 година!

 

Любовна съвместимост по зодии

Вашата зодия:

Стрелец

Зодия на партньора:

избери

Вашият пол:

избери
Любовна съвместимост