Любовен хороскоп Дева

Зодия Дева

Жена Дева

Чувствата на Девата са същите като на другите жени, но тя ги държи под много здрав контрол. Нейните тайни желания си остават скрити. Има склонност да бъде много сериозна, с чувство за достойнство.

Обикновено е доста обективна и неемоционална. Преценките й могат да бъдат неясни само, когато засягат нейния любим. Тя не може да види неговите грешки и слабости. Чувствата на Девата са дълбоки, независимо, че не е открито демонстративна и страстна.

Тя няма илюзия за секса и би желала никой да не възнася неговата важност. Мъжът може да прави с нея каквото пожелае стига то да не навлиза в представите й за за ненормално и животинско. Девата слага граници на това, което й доставя удоволствие и в тези граници тя е повече от чудесна, желаейки да ви накара да се чувствате добре.

 

Мъж Дева

Мъжът Дева винаги спазва строго определения ред на нещата. Той иска връзките му с жени да се движат по строго определени правила и норми. Трудно е за него да поддържа страстна връзка без да я контролира.

Той е твърде далеч от образа на разговорливия и отворен мачо. Разумен и критичен е в избора си на партньорка, но срещне ли истинската жена, не се колебае да се обвърже В брака е верен съпруг и отговорен баща.

Сексуалният му живот започва твърде късно. Открива секса за себе си, когато другите излизат от обръщение и започва дълъг и интензивен сексуален живот, който няма възрастови ограничения.

Вижте и любовния хороскоп за Дева за 2024 година!

 

Любовна съвместимост по зодии

Вашата зодия:

Дева

Зодия на партньора:

избери

Вашият пол:

избери
Любовна съвместимост