Любовен хороскоп Телец

Зодия Телец

Жена Телец

Жената Телец може да изглежда нежна и безпомощна, но не е. Винаги е упорита и последователна. Тя знае всичко за любовта без помощта на книги и филми. Чувствена е и привлича мъжете към себе си, но се осланя на своята интуиция при избора на потенциален любовник.

Приветства и най-дребните сигнали внимание, но това не е достатъчно, за да я задържи един мъж дълго време. Взискателна любовница е и ако някой не я задоволява, не изпитва вина, че поглежда другаде.

Облича се с вкус, обича бижута и цени лукса. Мъжът, който може да я заобиколи с всички видими знаци на благосъстояние ще запази сърцето й завинаги. За нещастие, понякога в такива случаи, тя е толкова сигурна в себе си, че става мързелива, небрежна в облеклото и отношението си към партньора.

Жената Телец търси в брака много повече отколкото в една любовна връзка. Слабоволевите мъже не я привличат. Въпреки, че нейните емоционални реакции са силни, контролът и е по-силен. Тя почти никога не показва привързаността си публично.

Жената Телец се разкъсва между изключителните си сексуални навици и необходимостта от сигурност. Ако сексуалната нужда е по-силна, може да я доведете до проституция, защото тя трябва да бъде задоволена.

 

Мъж Телец

Мъжът Телец е непоколебимо уверен в мъжкото си достойнство, в силата на сексуалната си мощ и в любовното щастие, което дарява. Той не търси потвръждение на това нито в околните, нито в себе си - той е сигурен.

Във всичките си контакти с жени търси и изпитва максимум емоции. Влюбва се рядко, но когато го направи изпитва неизмерно удоволствие и щастие. Неговата главна цел е да дава наслаждение и щастие.

С жените е общителен и остоумен. Кръгът на интересите му е значителен. Не прави нищо по принуда и никога не осъществява връзки с жени, които не могат да го заинтригуват. Като правило не оставя партньорките си обидени и нещастни.

Вижте и любовния хороскоп за Телец за 2024 година!

 

Любовна съвместимост по зодии

Вашата зодия:

Телец

Зодия на партньора:

избери

Вашият пол:

избери
Любовна съвместимост