Любовен хороскоп Везни

Зодия Везни

Жена Везни

Жената Везни обожава красотата във всичките й прояви - в музиката, в изобразителното изкуство, в архитектурата. Същата взискателност предявява и към мъжете. За нея те са прибавка - като диаманта на пръстена и повишават нейното самочувствие.

Опитва се да завладее всеки привлекателен мъж, когото срещне. С някои изключения, нейната привързаност е доста повърхностна и не трае дълго. Жената Везна е многостранна, впечатляваща и осъзната чародейка. Тя обича своето тяло и чувства, че то е създадено да бъде гледано и обожавано. Иска да разбере, че мъжът не може да устои на импулса да я докосва и да я прегръща. Винаги намира начин за удвояване или утрояване на удоволствието.

Желанието за хармония и мир в дома и семейството крие опасността, жената Везни да е готова на прекалено много компромиси и неумение да поставя граници.

 

Мъж Везни

Мъжът Везни е чудесен за компания. Неговият чаровен стил и поведение, нетрадиционните му и понякога налудничави идеи го правят прекрасен събеседник и партньор.

Мъжът Везна вярва непоколебимо, че напълно заслужава онова, което желае. Ако обича - обича, ако не, казва го. Той влага в любовта цялата си личност и душевни качества. Обича партньорката му винаги да го изненадва и очарова. Ако е женен той е свързан дълбоко с жена си, без да бъде шампион на верноста.

Сексът за него е натрапчива идея. Малко е примитивен, но за сметка на това възможностите му са големи. Любов и искрени отношения, вяра и доверие между партньорите, взаимно уважение - това е към което се стреми и желае мъжът Везни.

Вижте и любовния хороскоп за Везни за 2024 година!

 

Любовна съвместимост по зодии

Вашата зодия:

Везни

Зодия на партньора:

избери

Вашият пол:

избери
Любовна съвместимост